Nasza firma powstała w 1993 roku. Początkowo zajmowała się montażem stolarki okiennej i drzwiowej. Z czasem zajęliśmy sprzedażą drzwi i okien, a później materiałów budowlanych. Młoda ale doświadczona kadra pozwoliła na duży skok w naszym rozwoju. W 2012 otworzyliśmy sklep Mrówka pod szyldem Polskich Składów Budowlanych. Oznacza to dla nas nowe wyzwania i obowiązki. Szczególne znaczenie ma dla nas klient. Utrzymujemy wysoki standard obsługi, chcemy aby klient był zadowolny.

Jesteśmy aktywni społecznie. Uczestniczymy w obchodach ważnych wydarzeń takich jak dni patrona Serocka, dzień dziecka, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Oferujemy szeroki zakres materiałów i usług. W naszym sklepie znajdziesz wszystkie potrzebne Tobie rzeczy dla domu i ogrodu. W przypadku większych zamówień ceny dobieramy do klienta. Zajmujemy się pomiarem i sprzedażą między innymi okien, drzwi, parapetów, dachów, elewacji. Jesteśmy otwarci na współpracę z wykonawcami.

Serdecznie zapraszam,

Józef Zaremba